Rusija įveda naują embargą

Secondhand-clothes

Rusijai nebepakanka vakarietiško maisto embargo. Kremlius penktadienį pritaikė naujus importo apribojimus. Ir ne tik toms valstybėms, kurios anksčiau pritaikė savo sankcijas Rusijai.

Rusijos vyriausybės puslapyje paskelbtas naujas dokumentas, kuriuo apribojama galimybė į šalį įvežti audinius, viršutinius bei apatinius drabužius, o taip pat – odos ir kailio gaminius, remdamasis Rusijos vyriausybės dokumentu praneša Ukrainos „5 kanalas“.

Pastebėtina, kad šįsyk apribojimai taikomi ne tik valstybėms, kurios anksčiau pritaikė sankcijas Rusijai. Dokumente nurodoma, jog apribojimai neliečia tik trijų Muitų sąjungos šalių: Baltarusijos, Kazachstano ir, žinoma, pačios Rusijos.

Dokumente teigiama, kad pagrindinis tokio sprendimo tikslas – paremti Rusijos ir kitų Muitų sąjungos šalių lengvąją pramonę.

Atsakomąsias sankcijas Maskva pradėjo nuo maisto produkcijos. Į Lietuvą ir kitas Rusijos agresiją prieš Ukrainą pasmerkusias šalis jau grįžta kroviniai. Sykiu internete nesiliauja pašaipos, esą taip Kremlius savo valstybės piliečiams pritaikė bado dietą.

Komentarai
Bosakas Valdas 2014-08-18 12:10

http://www.tks.ru/news/nearby/2014/08/18/0001tai kiek suprantu tik valstibės iš biudžeto užsakimam, o ne verslui draudimas


Jūsų komentaras

Jei norite parašyti komentarą, prašome prisijungti:

arba užsiregistruoti.

Aktualijos

timthumb (2)

Dėl vežėjams aktualių problemų gabenant krovinius į Serbiją, Turkiją ir Šiaurės Makedoniją

Susisiekimo ministerija gegužės 28 d. organizuoja nuotolinį pasitarimą, kuriame bus nagrinėjamos problemos, susijusios su krovinių gabenimu į Serbiją, Turkiją, Š. Makedoniją ar tranzitu per šių šalių teritorijas, o taip pat leidimų kvotų nustatymo su šiomis valstybėmis aktualijos. Pasitarime kviečiami dalyvauti Užsienio reikalų ministerijos, LTSA, vežėjų asociacijų atstovai.

2024-05-10 7
0