“MAN Concept S” iš arti ir kitos įdomybės (fotoreportažas)

DSC03798

25 proc. mažesnės kuro sąnaudos, ir visa tai vien tik aerodinamikos dėka. Toks yra “MAN” sukurtas koncepcinio vilkiko modelis. Deja, Europos keliams jis per ilgas. 

Jei vis tik Europa persigalvos ir leis važinėti ilgesniems transporto junginiams nei tai yra dabar, tokių vilkikų bus galima išvysti ir keliuose. Juolab, kad krovinių skyrius išliko toks pat.

Fotoreportaže galite iš arčiau žvilgtelėti į šį modelį, kuris stovi “MAN Truck Forum” patalpose. Taip pat nuotraukose galite pamatyti ir kitus įdomius dalykus, liudijančius apie sunkvežimių istoriją. Tai ir pirmasis dyzelinis variklis, ir jo vardo atsiradimo istorija ir “Truck of the Year” apdovanojimai.

Komentarai
Kol kas komentarų nėra

Jūsų komentaras

Jei norite parašyti komentarą, prašome prisijungti:

arba užsiregistruoti.

Autotransportas

Scania_05

Biodujomis varomas vilkikas – ekologiška, įmanoma, bet brangu (papildyta apie augančias galimybes)

Gėrimų gamintoja „Volfas Engelman“ nuo šiol savo produkciją visoje Lietuvoje pristato biometanu varomu vilkiku. Naujasis sunkvežimis kasdien keliauja iš Kauno į didžiųjų prekybos tinklų, esančių Panevėžyje ir Vilniuje, sandėlius, taip pat aptarnauja įmonės išorinius sandėlius. Pasak bendrovės pirkimų ir logistikos projektų vadovo Agniaus Grigaičio, įmonė vien per šiuos metus ketina apie 100 tonų sumažinti išmetamą CO2.

2024-04-24 77
0