MAN ir „Scania“ tuoktuvės prasidėjo

Scania-MAN pavaru deze

Prieš keletą metų buvo pranešta apie tai, kad koncernas „Volkswagen“ įsigijo kontrolinį „Scania“ akcijų paketą. Šiam gigantui priklauso ir sunkvežimių gamintojas MAN.

Jau anksčiau buvo spėliota kada prasidės šių dviejų gamintojų bendradarbiavimas. Jei iki šiol jis buvo labiau paviršutiniškas, tai šių metų Hanoveryje vyksiančios IAA parodos metu bus pristatytas MAN sunkvežimis, kuris jau nebebus grynakraujis vokiečių kurinys.

Naujajame MAN bus naudojamas „Scania“ pavarų dėžės. Tai bus automatizuota 12+2 pavarų dėžė. Tačiau valdymo blokas ir visa įranga valdanti šį agregatą bus sukurta MAN. Tai kiek neramina specialistus, kurie kelią klausimus ar šios sistemos tarpusavyje tinkamai suderintos. Kol kas naujasis mišrūnas bus 4×2 ratų konfigūracijos. Tai 640 a. j. sunkvežimis aprūpintas D38 varikliu.

Dabar turime progos pasigrožėti, kaip prieš porą metų „Scania“  vaizdžiai pasakojo apie greičių dėžių gamybos procesą, vadindama tai gimimu:

Komentarai
Giedrius Krušnauskas 2016-08-04 18:35

Šaltinis:<a href="http://www.trucker.lt/2016/07/man-ir-scania-tuoktuves-prasidejo/" rel="nofollow">Trucker LT</a>


Jūsų komentaras

Jei norite parašyti komentarą, prašome prisijungti:

arba užsiregistruoti.

Autotransportas

Scania_05

Biodujomis varomas vilkikas – ekologiška, įmanoma, bet brangu (papildyta apie augančias galimybes)

Gėrimų gamintoja „Volfas Engelman“ nuo šiol savo produkciją visoje Lietuvoje pristato biometanu varomu vilkiku. Naujasis sunkvežimis kasdien keliauja iš Kauno į didžiųjų prekybos tinklų, esančių Panevėžyje ir Vilniuje, sandėlius, taip pat aptarnauja įmonės išorinius sandėlius. Pasak bendrovės pirkimų ir logistikos projektų vadovo Agniaus Grigaičio, įmonė vien per šiuos metus ketina apie 100 tonų sumažinti išmetamą CO2.

2024-04-24 77
0