Bendra Lietuvos ir Lenkijos pareigūnų kontrolė

fff

2014 m. birželio 12 d. Inspekcijos Alytaus ir Marijampolės kontrolės skyrių pareigūnai ir Lenkijos Balstogės ir Olštyno vaivadijų kelių transporto inspekcijos pareigūnai, įgyvendindami projektą „Saugūs keliai – tarpvalstybinis Lietuvos ir Lenkijos bendradarbiavimas siekiant gerinti gyventojų ir aplinkos apsaugą“ ir vadovaudamiesi Europos Parlamento ir Tarybos direktyvos 2006/22/EB 5 straipsniu, vykdė suderintus kelių transporto priemonių patikrinimus, kurių metu iš viso patikrino 63 transporto priemones, iš jų 33 – Lenkijos, 15 – Lietuvos, 8 – Latvijos, 2 – Estijos, po 1 – Rusijos, Slovakijos, Moldavijos, Baltarusijos ir Vokietijos.

Lietuvos ir Lenkijos pareigūnai už nustatytus vairavimo ir poilsio režimo, pavojingųjų krovinių vežimo ir kitus pažeidimus šešiems Lenkijos, trims Lietuvos, dviem Latvijos ir vienam Estijos, Rusijos ir Moldavijos vairuotojui taikė administracines sankcijas.

Komentarai
Kol kas komentarų nėra

Jūsų komentaras

Jei norite parašyti komentarą, prašome prisijungti:

arba užsiregistruoti.

Aktualijos

timthumb (2)

Dėl vežėjams aktualių problemų gabenant krovinius į Serbiją, Turkiją ir Šiaurės Makedoniją

Susisiekimo ministerija gegužės 28 d. organizuoja nuotolinį pasitarimą, kuriame bus nagrinėjamos problemos, susijusios su krovinių gabenimu į Serbiją, Turkiją, Š. Makedoniją ar tranzitu per šių šalių teritorijas, o taip pat leidimų kvotų nustatymo su šiomis valstybėmis aktualijos. Pasitarime kviečiami dalyvauti Užsienio reikalų ministerijos, LTSA, vežėjų asociacijų atstovai.

2024-05-10 7
0