VKTI rengia ūkio subjektų sąrašą, kuriems teiks metodinę pagalbą

help_keyboard

Inspekcija, vykdydama jai pavestas funkcijas, įgyvendindama Lietuvos Respublikos Vyriausybės nutarimo nuostatas ir siekdama akcentuoti metodinės pagalbos ūkio subjektams teikimą kaip prevencinę priemonę, užkertančią kelią galimiems teisės aktų pažeidimams, sudaro galimybę ūkio subjektams, pageidaujantiems gauti metodinę pagalbą, iki 2012 m. gruodžio 1 d. raštu kreiptis į Inspekciją su prašymu įtraukti į 2013 m. planuojamų patikrinti ūkio subjektų sąrašą.

Atkreipiame dėmesį, kad ūkio subjektams, kuriems tikrinimo metu Inspekcijos pareigūnai teiks metodinę pagalbą, už nustatytus pažeidimus nebus taikomos poveikio priemonės, išskyrus atvejus, kai jos būtinos ir neišvengiamos, siekiant užkirsti kelią reikšmingos žalos ar pavojaus visuomenei, kitų asmenų interesams ar aplinkai atsiradimui.

Komentarai
Kol kas komentarų nėra

Jūsų komentaras

Jei norite parašyti komentarą, prašome prisijungti:

arba užsiregistruoti.

Aktualijos

timthumb (2)

Dėl vežėjams aktualių problemų gabenant krovinius į Serbiją, Turkiją ir Šiaurės Makedoniją

Susisiekimo ministerija gegužės 28 d. organizuoja nuotolinį pasitarimą, kuriame bus nagrinėjamos problemos, susijusios su krovinių gabenimu į Serbiją, Turkiją, Š. Makedoniją ar tranzitu per šių šalių teritorijas, o taip pat leidimų kvotų nustatymo su šiomis valstybėmis aktualijos. Pasitarime kviečiami dalyvauti Užsienio reikalų ministerijos, LTSA, vežėjų asociacijų atstovai.

2024-05-10 7
0