Sankt-Peterburge bus pastatytos 5 vilkikų stovėjimo aikštelės

aikstele

Sankt-Peterburge jau parinkti 5 sklypai vilkikų stovėjimo aikštelėms įrengti. Pirma aikštelė Volchonsko plente galės sutalpinti virš 300 krovininių transporto priemonių. Statybas planuojama pradėti 2012 m. III – IV ketvirtyje.

Vilkikai, laukiantys pasikrovimo Sankt-Peterburgo uoste, dažnai sustoja kelių kelkraštyje, sudarydami stichiškus kamščius ir trukdydami normaliam kelių eismui. Oro tarša ir triukšmas kelia nemažai problemų namų gyventojams dienos ir nakties metu.

Jau dabar mieste sulaikomi stovėjimo taisykles pažeidžiantys vilkikai ir perkeliami į specialias aikšteles. Įgyvendinus naujų aikštelių statybos planą užsienio vežėjai galės išvengti nemalonių problemų su kelių policijos pareigūnais. Tačiau kol kas nekalbama, ar šios aikštelės bus mokamos.

Komentarai
Kol kas komentarų nėra

Jūsų komentaras

Jei norite parašyti komentarą, prašome prisijungti:

arba užsiregistruoti.

Autotransportas

Scania_05

Biodujomis varomas vilkikas – ekologiška, įmanoma, bet brangu (papildyta apie augančias galimybes)

Gėrimų gamintoja „Volfas Engelman“ nuo šiol savo produkciją visoje Lietuvoje pristato biometanu varomu vilkiku. Naujasis sunkvežimis kasdien keliauja iš Kauno į didžiųjų prekybos tinklų, esančių Panevėžyje ir Vilniuje, sandėlius, taip pat aptarnauja įmonės išorinius sandėlius. Pasak bendrovės pirkimų ir logistikos projektų vadovo Agniaus Grigaičio, įmonė vien per šiuos metus ketina apie 100 tonų sumažinti išmetamą CO2.

2024-04-24 77
0